Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Nieuwe Slot en Cylinder eettafels en Coode eettafelbank

Deze maand presenteren we onze nieuwe collectie. Eerder deelden we al onze nieuwe Cave en Cosy Sofa’s en de Luna Lounge stoel. Meubels die passen in deze tijd waarin aanraken niet vanzelfsprekend is. De nieuwe collectie kenmerkt zich door zachte vormen en texturen. De meubels zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen en stralen een gevoel van eenvoud, rust en comfort uit.  

Complete Slot collectie en Cylinder eettafel
De Slot collectie kenmerkt zich door een sprekende, artistieke doch zachte vormgeving. De volledig houten tafel is nu ook verkrijgbaar in een ronde uitvoering – in zowel eiken- (vanaf € 2.645,-) als duurzaam walnotenhout (€ 3.945,-). De Slot collectie is hiermee verkrijgbaar in de vormen plat ovaal (200 – 400 cm, vanaf € 3.125,-), rond (100 – 180 cm), als eettafelbank (140-260 cm, vanaf € 1.075,-) en als salontafel (vanaf € 795,-). De Slot collectie is verkrijgbaar in eikenhout, en ook in duurzaam, FSC/PEFC gecertificeerd walnotenhout. Lees hier meer over hout en duurzaamheid. Ook lanceren we de Cylinder eettafel, een eikenhouten tafel met ronde tafelpoten(of HPL voor het blad), met een ogenschijnlijk simpel en daarmee tijdloos ontwerp. Een tafel met zachte vormen en een warme uitstraling, verkrijgbaar in een lengte van 160 – 400 cm, vanaf € 1505,-.  

Nieuwe eettafelbank Coode
Naast onze uitgebreide selectie van eettafelbanken lanceren we deze maand ook eindelijk de langverwachte eettafelbank met rugleuning. De Coode Bank is natuurlijk gemaakt met zitcomfort in gedachten. Het ontwerp van de eettafelbank is een combinatie van de klassieke Co en Ode Chairs. Zo kun je het bankje eenvoudig met een van beide combineren. De Coode is verkrijgbaar in de afmetingen 120, 160 en 200 cm; we adviseren een bankje van 40 cm korter dan de eettafel te kiezen in verband met de instap. Vanaf prijs: € 725,-.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe meubels staan vanaf 18 september in onze showroom, - we lanceren deze tijdens het designevenement GLUE | Amsterdam Connected by Design, lees meer hierover op onze blog - en in de loop van oktober in onze webshop. Volg ons op Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date.