Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Een comfortabele, inspirerende home office waar je urenlang kunt werken

Werk jij regelmatig thuis? Hoe ziet jouw werksituatie eruit? Veel van ons werken momenteel gewoon aan de eettafel en eigenlijk werkt dat hartstikke goed. Het enige waar je rekening mee moet houden, is of je meubels geschikt zijn voor een lange dag werken. Ben jij nog op zoek naar meubels die zich lenen voor eten, werken, praten, lachen, concentratie en gezelligheid?  Met deze meubels creëer je een comfortabele, inspirerende home office, of thuiswerkplek, waar je urenlang kunt werken.

Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee kunt houden in jouw zoektocht naar de juiste meubels. Werk je bijvoorbeeld met z’n tweeën thuis, en wil je genoeg ruimte hebben om met laptops tegenover elkaar te zitten? Dan is een tafel met een breedte van 100 cm in plaats van 90 cm misschien de beste optie voor jou. De lengte is natuurlijk afhankelijk van wat je kwijt kunt. Mocht je de ruimte hebben, kun je ook een kleine(re) tafel in je werkkamer of in een lege hoek in de woonkamer zetten. Met een mooie designtafel krijg je in ieder geval minder dat ‘office’ gevoel, en meer dat ‘home’ gevoel dat je thuis wilt hebben.

Belangrijker nog dan de tafel waaraan je werkt, is echter misschien wel de stoel. We weten allemaal dat een actieve houding belangrijk is tijdens het werken, maar we kunnen ons voorstellen dat je thuis geen kantoorstoel neer wilt zetten. (Niks wat dat huiselijke gevoel sneller wegneemt dan een kantoorstoel, toch?) De Co Chair is misschien wel het perfecte alternatief als je vaker thuis werkt. De Co Chair heeft namelijk een rechte rugleuning, wat zorgt voor urenlang comfort zonder dat je last krijgt van je rug. De hoogte van de stoel is afgestemd op de hoogte van onze tafels. De stoffering van de Co Chair geeft ook warmte aan je interieur, waardoor je werkplek minder aanvoelt als kantoor en meer als thuis. Precies wat je wilt, toch? Wil je graag advies over onze meubels? Maak dan een afspraak voor een online interieuradvies en Skype met een van onze interieuradviseurs.

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor jouw home office? Neem eens een kijkje op onze Instagram, waar we de thuiswerkplekken van ons team delen, of kijk op Pinterest.