Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis
Ga terug naar overzicht

Biënnale Interieur

De Biënnale Interieur brengt talent en gevestigde merken samen. Naast het zakelijke aspect, wil het een plek zijn voor ontmoeting, reflectie en waardering. Een zoektocht naar betekenisvolle antwoorden op vragen op het vlak van wonen en werken. Een gecureerd en geselecteerd aanbod van merken en talenten, slimme oplossingen voor betere werkomgevingen. Kortom: een stijlvolle en inspirerende omgeving.

Design, productontwerp en innovatie - Op de beurs is het een samenkomst van materialen, ontwerpen, en kleuren. Gevestigde labels en opkomende merken laten zien wat de laatste mogelijkheden zijn op het gebied van interieur. Net even anders dan je gewend bent, vernieuwend. Dit uit zich in standontwerpen die opvallen, producten die de aandacht trekken en mensen die geïnspireerd van het ene naar het andere ontwerp lopen. Het is de perfecte plaats voor kruisbestuivingen van ontwerpen en ideeën.

Studio HENK & de Biënnale - Twee jaar geleden liepen we op deze beurs rond als bezoeker, en deze editie nemen we zelf deel. Het is voor ons een eer en een genoegen tussen de andere smaakvolle labels op de beurs in Kortrijk te staan. Een interessante samenkomst van designers en producten. Nieuwe inzichten en concepten. Ons rode kleurenpalet, onze strakke lijnen en ons moderne maatwerk kwamen daar perfect tot hun recht.