Ga terug naar overzicht

Antwerpen sessies

We bieden verschillende manieren om onze collectie te ontdekken temidden van de veranderende omstandigheden in België. Onze winkel in Antwerpen blijft open en we verwelkomen je graag. Hieronder vindt u de verscheidenheid aan gratis afspraken die wij aanbieden.


Winkelbezoek

Onze internationale flagshipstore in Antwerpen is geopend. We nodigen je uit om binnen te komen, rond te dwalen en zo onze collectie configureerbare designmeubelen te ontdekken. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per keer in onze winkels mogen ontvangen, adviseren wij om een afspraak te maken en – waar mogelijk – een bezoek met het hele gezin te vermijden. 
 

Boek hier een winkelbezoek in Antwerpen 


In-store Interieuradvies

Bij de keuze voor het perfecte meubelstuk komt veel kijken. Onze interieurstylisten helpen door middel van gerichte tips en begeleiding je interieurideeën tot leven te brengen, uiteraard in naleving van de richtlijnen rondom Covid-19. Tijdens een interieuradvies sessie bespreken we de voor- en nadelen van onze meubelen in relatie tot jouw woonsituatie. Ook bespreken we welke materialen en kleuren het beste in jouw interieur passen en beantwoorden we graag eventuele andere vragen. 
 

Boek hier een Antwerpse Interieur Advies sessie