Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

A February Feeling

Deze maand omarmen we het gevoel van februari. We herontdekken onze meubels en we hechten extra waarde aan de kostbare momenten binnenshuis. Maar hoe voelt februari eigenlijk? Het klinkt misschien onduidelijk, maar ga met ons mee en kom er achter wat het betekent...

Het is de laatste maand van de winter, je hebt de drang om binnen te blijven maar wikkelt je diep in je jas en slaat die dikke sjaal nog een keer om. Je gaat naar buiten voor een stevige wandeling waar je bij thuiskomst verwelkomd wordt door warme chocolademelk in de Co Lounge en met een beetje geluk een knisperend haardvuur.

Gezellige ontbijtjes rond een New Classic Quadpod, met warme, knapperige croissants en zoete jam op de handen van de kleinsten, die genieten van deze chaotische momenten samen.

 

Het gekozen kleurenpalet weerspiegelt het uitgestrekte Nederlandse landschap dat ons omringt. Zandkleurige banken worden afgewisseld met een helderblauwe poef waarop je je voeten na een wandeling tot rust kunt laten komen, om op achterover te leunen en dat boek er bij te pakken dat je hebt bewaard voor momenten zoals deze.

 

Ons nieuwste ontwerp, de Cosy Sofa, is net op tijd gekomen voor dutjes en te loungen op de melodie van je favoriete soundtrack. Met het modulaire ontwerp creëer je een lounge set die geschikt is voor het hele gezin of een intieme setting voor twee.

 

Februari is ook de tijd om creatief te worden met de ruimte om je heen. Leg eens een puzzel of speel een bordspel op de lange Slot eettafel. De rustgevende gerookte eiken afwerking van het tafelblad als een leeg canvas; om te inspireren en het verwelkomen van nieuwe ideeën.

 

De hoogwaardige meubels om je heen veroorloven het om speels te zijn. Sterke stoffen en duurzame materialen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat deze kostbare stukken generaties lang in de familie kunnen blijven.

 

Het zijn deze momenten die we samen beleven waarin we het februari-gevoel vinden. Wij nodigen je uit om dit, nu de ochtenden weer lichter en de avonden langer worden, samen met ons te beleven.