Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Vind ons op 'Please, Have a Seat'

Onze Layer Sofa staat te stralen op de nieuwe designtentoonstelling ‘Please, Have a Seat’. Deze tentoonstelling in Kortrijk, België, loopt tot 14 november en laat meer dan 200 stoelen van hedendaagse designmerken zien. Een plek waar iedere designliefhebber zijn of haar hart kan ophalen aan het aanbod klassieke en innovatieve ontwerpen.

Ieder meubel wordt tentoongesteld als een kunstwerk. De mix van stoelen van gevestigde ontwerpers als Verner Panton en Arne Jacobsen tot opkomende en experimentele stukken maakt het de aangewezen plek om inspiratie op te doen.

Het evenement, dat georganiseerd wordt door Biennale Interior, is onderdeel van het Wonder Festival in Kortrijk, en een geweldige kans voor interieurliefhebbers om zich onder te dompelen in de wereld van design.

E-tickets zijn online verkrijgbaar voor € 14,- per stuk (gratis toegang voor kinderen jonger dan 12). Hiermee krijg je toegang tot alle tentoonstellingen op het terrein in de Van Marcke-hal, is geopend van donderdag tot en met zondag tussen 11.00 en 19.00 uur.