Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Rust in je interieur met de Modular Cabinet

Terwijl we het gevoel hebben drukker te zijn dan ooit tevoren - met e-mails die constant binnenkomen op onze telefoons, zelfs als we thuis zijn - hebben we thuis steeds meer behoefte aan een serene sfeer. Maar hoe zorg je ervoor dat je huis rust uitstraalt?

Ons huis is de plek waar we tot rust komen na een lange dag werken, de plek waar we ons thuis voelen zodra we binnenkomen. Met zachte, natuurlijke kleuren kun je een serene sfeer creëren, maar de hoeveelheid items in je huis bepaald natuurlijk ook grotendeels hoe je interieur aanvoelt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je items op een mooie manier uit het zicht te houden.

Terwijl je door je items heengaat, is het fijn om te bepalen welke items je wilt laten zien en welke items je liever uit het zicht houdt. Een wandkast is een perfect meubelstuk om die mooie stapel interieur-boeken te laten zien, maar je hebt natuurlijk ook opbergruimte nodig. De eiken elementen, ofwel gesloten kastjes, van de Modular Cabinet zijn hier de perfecte oplossing voor. Je kunt het zelf het aantal elementen kiezen, afhankelijk van hoeveel opbergruimte je nodig hebt. Daarnaast kun je zelf de indeling van de kast bepalen. Bepaal hoeveel elementen je nodig hebt en plaats de eiken elementen waar je wilt in de kast. Door de verschillende mogelijkheden kun je een uniek meubelstuk creëren dat helemaal bij je past.