Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Maak kennis met de Layer Sofa

Onderdeel van de Statement Collection van Studio HENK is de Layer Sofa; een opvallend ontwerp opgebouwd uit, zoals de naam al doet vermoeden, horizontale lagen die samen een comfortabele loungebank vormen. 

Het ontwerp van deze eyecatcher is geïnspireerd op de jaren 70 en in combinatie met een moderne vertaalslag krijgt het design een tijdloze uitstraling. Het resultaat is een bijzondere loungebank met een unieke vormentaal.
 

De elementen, waaruit de bank is opgebouwd, zijn identiek qua afmetingen en kunnen daarom worden samengevoegd tot een hoek van 360 graden. De Layer Sofa nodigt je uit om buiten gebaande paden te denken met de opstelling van de bank. Laat je creativiteit op de vrije loop en stel de bank samen zoals jij wil; de enige limiet is je verbeelding. 
 

De Layer Sofa heeft een dynamisch en sociaal karakter. Het ontwerp nodigt uit om te ontspannen met de mogelijkheid om de bank zo groot of juist zo intiem mogelijk te maken. Laat de bank bekleden in je favoriete stof, om er zeker van te zijn dat hij perfect past in jouw interieur. 
 

Studio HENK Product Designer, Simone Smelt, vertelt enthousiast over haar idee en inspiratie achter het ontwerp van de Layer Sofa: "Als ik begin met ontwerpen, creëer ik altijd designs voor in mijn droomhuis. De Layer Sofa zou daar het perfecte middelpunt van zijn. De opgebouwde lagen maken van dit stuk, zowel aan de voor- als achterkant, een statement piece en geven het een speels effect." 
 

Je kan dit nieuwe meubel ontdekken in de winkels van Studio HENK, online of via onze retailers. We helpen je graag alle mogelijkheden van de Layer Sofa te ontdekken tijdens een gratis interieuradvies sessie. Onze deskundige interieuradviseurs staan klaar je alle opstellingen en stoffen te laten zien en je te helpen jouw droombank samen te stellen.