Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Dit zijn de producten die ons in januari verfijnde vormen gaan brengen

Met een onvergetelijk jaar achter de rug is het tijd om 2021 met een frisse start te beginnen. Dit doen wij doormiddel van een nieuwe campagne: ‘A Clean Slate’, en richten ons hiermee op wat echt belangrijk is. Met A Clean Slate leggen wij de focus op de Cave Sofa, het Plat Ovaal tafelblad, de Ode lounge chair en onze laatste aanwinst: de Oblique Cabinet. Deze producten kenmerken zich door hun ronde vormen en verfijnde uitstraling. De terugkerende details maakt dat de verschillende objecten uit onze collectie eenvoudig gecombineerd kunnen worden en geven een subtiele en elegante uitstraling. Ook maakt het ze gemakkelijk te stijlen en passen ze in ieder interieur.
 

De nieuwe Oblique Cabinet

Het nieuwste product in onze collectie is volledig modulair en heeft met zijn ronde vormen een elegant en organisch ontwerp. Het solide stalen frame en de eikenhouten planken komen op ambachtelijke wijze samen wat de terugkerende ovale vorm benadrukt. Deze praktische systeemkast kan naar wens worden samengesteld in hoogte, breedte, kleur, materiaal en afwerking. Ook kunnen er deuren aan de elementen worden toegevoegd. De Oblique Cabinet wordt in Europa geproduceerd en wordt er gebruik gemaakt van eikenhout met FSC-certificaat.
 

De modulaire Cave Sofa

De Cave Sofa wordt gekenmerkt door zijn aanpasbare ontwerp, hierdoor creëer je gemakkelijk verschillende opstellingen wat de bank geschikt maakt voor bijna ieder interieur. De Cave Sofa biedt de keuze uit verschillende afmetingen en stofkeuzes en heeft een breed aanbod aan elementen. De verfijnde, smalle poten geeft de bank een ruimtelijke uitstraling. De naam ‘Cave sofa’ hint naar de inspiratie achter het ontwerp, waar in de natuur een grot gekenmerkt wordt door zijn vorm en het gevoel van geborgenheid. De Cave Sofa geeft je hetzelfde gevoel en nodigt uit om diep in de bank weg te duiken.
 

Het Plat Ovaal tafelblad

De vorm van dit Plat Ovaal tafelblad geeft je de moderne esthetiek van een ronde tafel, zonder de ruimtelijkheid en praktische ervaring van een rechthoekige tafel te verliezen. Het blad kan worden gecombineerd met diverse frames uit de Studio HENK collectie, waarmee je gemakkelijk een unieke tafel creëert. In deze campagne hebben wij gekozen voor een tafel met een recht aflopend tafelblad, wat deze ideaal maakt voor een gezin met kinderen. Begin hier met het samenstellen van je droomtafel.
 

De Ode Lounge Chair

De Ode lounge chair is een comfortabele fauteuil die zich kenmerkt door zijn strakke en moderne ontwerp. De fauteuil geeft karakter aan iedere ruimte en kan net zoals andere Studio HENK ontwerpen samengesteld worden uit diverse afwerkingen en stoffen. De vloeiende vormen van de stoel komen je terug in de ovale armsteunen, die zijn gemaakt uit hoogwaardig eikenhout. Dit benadrukt de geraffineerde uitstraling van de stoel. Probeer de Ode Lounge Chair ook eens met een ottoman, voor een optimale lounge-ervaring.