Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis
Ga terug naar overzicht

Een nieuw leven voor onze meubels met swap-studio

Door duurzame collecties te maken waar generaties lang van genoten kan worden, dragen wij als Studio HENK bij aan een circulaire economie. In lijn met deze ideologie hebben wij onze krachten gebundeld met swap-studio; een online platform waar leden hun gebruikte artikelen kunnen ruilen met behulp van een creditsysteem genaamd kudos.

Swap-studio heeft de ambitie om traditionele marktplaatsen naar een hoger niveau te tillen door een community te creëren waar duurzame keuzes op de eerste plaats staan.

"We zijn goed op weg om dit doel te bereiken. Honderden leden in Nederland scharen zich al achter onze visie en hebben duizenden pre-loved items toegezegd met de intentie ze een nieuw leven te geven en te redden van de vuilnisbelt," zegt swap studio-oprichter en CEO, Nilofer Christensen.

We kijken er naar uit deze beweging te steunen door producten uit onze collectie een nieuw leven te geven en deel uit te maken van een gemeenschap die zich, net als wij, bekommert over de toekomst van onze planeet en haar grondstoffen.

De producten die wij aanbieden, hebben dienst gedaan als showroommodel of zijn gebruikt voor fotoshoots. Ze zijn zo goed als nieuw en verdienen een nieuw huis.

Onze producten gaan live op swap-studio op maandag 26 april. Word lid van swap-studio en bouw samen met ons aan een duurzame toekomst.