Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

De schoonheid van alledag

Wanneer was de laatste keer dat je een moment voor jezelf nam en genoot van de rust en stilte om je heen? Alleen jij en je gedachten, zonder afleiding?

Onze gewoonten en rituelen zie je vaak terug in kleine, dagelijkse handelingen. Waardevolle momenten van rust in de drukte van alledag. Neem samen met ons een stapje terug en concentreer je op het vinden van die onmisbare momenten.
 

Hoe geef je jouw dagelijkse leven vorm?

Bij Studio HENK zijn deze momenten synoniem aan een kopje koffie in de ochtend, met zo nu en dan een zoet kaneelbroodje erbij.

Misschien ervaar jij zo’n rustmoment juist terwijl je wacht tot je koffie klaar is. Waar de vertrouwde geur van het aroma van gemalen bonen je herinnert om even diep adem te halen en je gedachten te ordenen.

Of ervaar je dit juist wanneer je ‘s ochtends je kleren opvouwt in HENK’s Dresser 22, om de dag te beginnen met een opgeruimd gevoel. Zo’n sensatie die je ook krijgt van een fris opgemaakt bed, of een georganiseerd New Classic Home Desk.

Deze dagelijkse routines kunnen zo simpel zijn als in het weekend even de tijd te nemen om weg te duiken in je favoriete tijdschrift, zittend aan je Butterfly eettafel. Of bij thuiskomst worden begroet door je viervoetige vriend, die op de Base Bench geduldig op je wacht.

Wat je ook doet om je dagelijkse leven te verrijken; wij nemen deze maand de tijd om stil te staan bij deze bijzondere momenten en extra te waarderen hoe onze kwalitatieve, tijdloze meubels deel uitmaken van ons dagelijkse leven. Volg @studiohenk op Instagram en neem samen met ons een stapje terug.