Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

De Oblique Family – een verfijnde collectie met dezelfde designtaal

Wat hebben een loungestoel, een kast en een eetkamerstoel met elkaar gemeen? Op het eerste gezicht lijken deze ontwerpen misschien verschillend. Maar kijk je goed, dan zie je in ieder ontwerp de subtiele details die deze familie - de Oblique Family - met elkaar verbindt.

 

De terugkerende elementen zijn designkenmerken die ervoor zorgen dat ze perfect bij elkaar passen. Ze worden gekenmerkt door dezelfde ronde vormen, gladde randen en in het algemeen een subtiel karakter. De karakteriserende Oblique vormentaal – een platte ovaal - komt terug in de randen van rugleuningen, stalen frames, poten en de zitkussens. Wij introduceren... 

 

Oblique Lounge Chair: 

Tijdens het ontwerpproces van de Oblique Lounge Chair is de stoel teruggebracht tot zijn puurste vorm. Ons in-house ontwerpteam ging op zoek naar welke elementen écht noodzakelijk zijn. Het antwoord vonden ze in een goede zitpositie, stabiliteit en comfort. De implementatie van deze elementen in het ontwerp resulteren in een verfijnde en eigentijdse loungestoel. Puur in vorm en zonder afleiding; een stoel voor de ware minimalist. 

 

Oblique Cabinet: 

De Oblique Cabinet tilt de kenmerkende Oblique designtaal naar een ander niveau door het gebruik van dezelfde platte ovale vorm die in ieder element van de kast wordt gebruikt. Bij de Oblique Cabinet komt de ronde vorm terug in de planken, het frame en zelfs in de verbindingsdetails tussen de elementen. 

 

Oblique Dining Chair:

De Oblique Dining Chair is zo veelzijdig dat het als zich als een kameleon aan ieder interieur aanpast. De rugleuning - die kan worden uitgevoerd in hout of bekleding - heeft een subtiele curve waardoor je moeiteloos urenlang comfortabel kunt tafelen. De veelzijdigheid en mogelijkheden waarop je de eettafelstoel kunt personaliseren maakt de Oblique Dining perfect voor verfijnde interieurs, of combineer de stoel met andere opvallende ontwerpen.


 

Alle ontwerpen hebben hun eigen karakter, maar kunnen door de designtaal en gelijksoortige elementen gemakkelijk samen worden gebruikt. Ontdek de collectie online, in de winkel of via onze retailers en creëer een inspirerend interieur met de Oblique Family.