Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis
Ga terug naar overzicht

De Flyta tafel: een nieuw en verrassend ontwerp

De Flyta tafel is onze nieuwste configureerbare eettafel. Het bijzondere ontwerp van de Flyta biedt een verfrissende kijk op een conventionele tafel. Door het speciale frame – waardoor de poten en het blad elkaar niet lijken te raken – lijkt het het tafelblad te zweven.    


Het unieke ontwerp geeft de tafel een verfijnde, moderne uitstraling en maakt van dit meubel een blikvanger in elk interieur. "Flyta betekent letterlijk zweven," zegt Xander Albers, Creative Director bij Studio HENK. "We wilden een tafel ontwerpen met vier poten op de hoeken, maar zonder dat het een robuuste uitstaling zou krijgen. Dankzij het frame hebben we een tafel gemaakt die lichter oogt maar ook iets bijzonders heeft," aldus Xander.
 

Met het innovatieve ontwerp is de Flyta een verfrissende aanvulling op onze collectie tijdloze eettafels. Het Flyta frame kan gecombineerd worden met een rechthoekig, plat-ovaal of rond tafelblad in eiken, walnoot of HPL Fenix.
 

Dit nieuwe ontwerp is vanaf €1505,- verkrijgbaar in de webshop en is ook te bestellen in onze winkels in Amsterdam en Antwerpen.
 

Tips over het samenstellen van het perfecte meubel voor in jouw interieur en over hoe je jouw Flyta tafel kunt stylen? Boek dan een gratis interieuradvies sessie met een van onze getalenteerde stylisten in Amsterdam of Antwerpen.