GRATIS studio HENK tote bag bij iedere interieuradvies sessie. Maak nu een afspraak

Ga terug naar overzicht

De Elements Coffee Table – waar binnen en buiten samen komen

Verkrijgbaar in onze winkels. Binnenkort ook online en bij onze retailers.

De Elements Coffee Table is een verfrissend nieuw ontwerp uit de Elements collectie, dat het comfort van het binnenleven combineert met een verfrissende levensstijl waar we buiten zo van genieten.


Afhankelijk van de houtsoort is deze stijlvolle salontafel geschikt voor gebruik binnens- of buitenshuis. Dus of je nu je tuin of terras die finishing touch wilt geven, of juist het buitenleven in je interieur terug wil laten komen, met de Elements Coffee Table kan het allebei. En hoef jij alleen nog te zorgen voor je favoriete drankje.
 

Breng de natuur naar binnenDe Elements Coffee Table uitgevoerd in eikenhout is een stijlvolle aanwinst voor elk interieur. De natuurlijke uitstraling van het eiken in combinatie met het moderne lattenontwerp zorgt voor een subtiel statement. De salontafels kunnen worden uitgevoerd met een keuze uit diverse afwerkingen; waaronder naturel, gerookt eiken en een zwarte beits.

 

Een upgrade voor tuin of terrasVoor de Elements Outdoor Coffee Table is er een keuze uit Accoya of Iroko hout. Beide materialen hebben de ideale eigenschappen om de elementen te weerstaan en daarmee buiten gebruikt te worden. Ook belangrijk om te benoemen is dat het hout afkomstig is uit duurzame, FSC-gecertificeerde bossen. Combineer de salontafel met een bijpassende Elements Outdoor Table en een Elements Outdoor Bench en maak je buitensetting compleet. Bestel de Elements Coffee Table in onze winkels in Amsterdam en Antwerpen en ontvang je bestelling binnen 4-6 weken in huis – nog op tijd voor de zomer!


Plan je bezoek. Onze deuren zijn zonder afspraak voor je geopend, maar er mogen maximaal 6 huishoudens tegelijk aanwezig zijn in onze winkels. Daarom raden wij je aan een afspraak te maken, zodat je zeker weet dat je niet hoeft te wachten.