Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

De Blob: een flexibel tafelblad met eindeloze zitmogelijkheden

Het ontwerp van het Blob tafelblad kenmerkt zich door het aanpassingsvermogen. De organische vorm en de afwezigheid van hoeken maakt deze tafel geschikt voor iedere opstelling en voor elke gelegenheid. 

Met een langere zijde en een kortere, ronde kant, creëer je gemakkelijk een knusse tafel voor intieme diners en mooie gesprekken. Ook biedt de vorm van het tafelblad diverse zitmogelijkheden. Mix en match stoelen en poefs rond de tafel, afhankelijk van de grootte van je gezelschap. Dankzij de organische vorm zonder hoeken, ben je niet gebonden aan een traditionele, vaak symmetrische tafelsetting.

De unieke vorm is geïnspireerd op het ontwerp van onze Amoeba-collectie; die vernoemd is naar een levend organisme dat zich continu aanpast aan een veranderende omgeving. De tafel is modulair, wat het aanpassingsvermogen vergroot. Zo kun je de grootte van het blad kiezen, het type onderstel en waar je deze onder de tafel wilt plaatsen. Dankzij deze flexibiliteit creëer je gemakkelijk de ideale opstelling. 

Het Blob tafelblad kan ook worden aangepast met verschillende kleuren en afwerkingen. Bekijk hier alle opties.