Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Ontwerp je eigen Co Chair

Een tijdloos design dat straalt in haar eenvoud, dat is de Co Chair. Waar een stalen frame het strakke design van de stoel benadrukt, nodigen de zachte zitkussens uit tot urenlang tafelen. 

De Co Chair is de eerste stoel die Studio HENK ontwierp. Voor het design kozen de ontwerpers voor eenvoud en elegantie, in lijn met Studio HENK’s filosofie. De Co Chair komt zowel met als zonder armleuningen, maar je kunt de twee natuurlijk ook combineren! Meteen een perfecte oplossing voor als je iets minder ruimte aan de eettafel hebt, maar wel stoelen met armleuningen wilt. Benieuwd hoe veel mensen er aan je eettafel passen? Lees onze blog over het vinden van de juiste maat tafel of maak een afspraak voor een gratis interieuradvies.

De Co Chair is met haar zachte zitting de perfecte tafelpartner. Kies zelf je stoffering, zodat de stoel perfect bij jouw interieur past. In samenwerking met Kvadrat bieden we een uitgebreide stoffencollectie met zowel warme, natuurlijke kleuren als levendige tinten. Je kunt ook de kleur van het frame en de afwerking van de armleuningen kiezen. Zo kun je je stoelen perfect afstemmen op je eettafel – of je nu een nieuwe tafel op het oog hebt of al een tafel hebt staan. Nieuwsgierig naar de Co Chair? Bekijk de stoel online of kom langs de showroom om de verschillende afwerkingen, stoffen en kleuren te bekijken.