Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis
Ga terug naar overzicht

3 manieren om je Studio HENK wandkast te stylen

Met een wandkast van Studio HENK voeg je functionaliteit en persoonlijkheid toe aan je interieur. Hier zijn drie manieren om je Studio Henk wandkast te stylen voor de woonkamer, badkamer en keuken.

 

Ontdek onze nieuwe Oblique wandkast

De populaire ​Modular Cabinet​ was ons eerste ontwerp en is zojuist uitgebreid met de lancering van de nieuwe ​Oblique Cabinet​. Beide wandkasten zijn configureerbaar en geven je keuze om de hoogte, breedte, houtafwerking en gesloten elementen van het meubel te kiezen.

Bekijk al onze wandkasten
 

Design-tips voor je wandkast

Om bij de keuze te helpen welke het beste bij jouw interieur past - of hoe je een meubel het beste kunt stylen - hebben we onze favoriete ideeën voor deze wandkasten in drie verschillende ruimtes op een rijtje gezet.

 

Stylingtips voor de wandkast in je woonkamer

De woonkamer is bij uitstek een ruimte waar je je creativiteit mag laten gaan en een stijl kunt creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Stel je een kast voor met een eclectische selectie boeken, foto's van reizen die je hebt gemaakt, een beeldhouwwerk dat je mooi vindt of een speciale vaas gevuld met je favoriete bloemen.

Je kunt kiezen voor een afwerking die past bij de rest van de kamer, maar je kunt ook een statement maken door een afstekende kleur of een zwart-wit contrast toe te voegen aan je interieur.

Bij elke kast is het mogelijk om gesloten elementen te kiezen om die extra dekens of kussens van het zicht te onttrekken.

 

Stylingtips voor de wandkast in je keuken

Een uitstekende aanvulling op het interieur van je keuken is de nieuwe ​Oblique Cabinet waarin je gemakkelijk een selectie van je favoriete receptenboeken of serviesgoed dat gezien mag worden in op kan bergen.

Configureer de Oblique Cabinet als hoge, smalle kast en creëer hiermee een handige, eigentijdse oplossing voor wat extra opbergruimte.

Op het kantoor van Studio HENK gebruiken wij deze ook om ons servies en koffiekoppen in op te bergen, altijd met een stapel kleinere bordjes binnen handbereik voor een zoet tussendoortje.

 

Stylingtips voor de wandkast in je badkamer

Om de badkamer op te frissen kun je kiezen voor een kast met een wit stalen frame en naturel eikenhouten planken. Zet voor een extra natuurlijk en frisse uitstraling een selectie handige geweven manden en een stapel mooie handdoeken in de kast.

Past een industriële uitstraling meer bij jou? Dan stellen wij een ​zwarte Modular Cabinet​ voor: die met zijn strakke ontwerp met zijn rechte, overhangende planken een stoere uitstraling heeft.

Bij de ​Oblique Cabinet​​ zijn het juist de verfijnde details, de terugkerende ovale vorm van de planken en de afgeronde randen die zorgen voor een verfijnde uitstraling.

 

Ontwerp je eigen wandkast

Voor welke opstelling je ook kiest of in welke ruimte je de kast ook plaatst, er is altijd wel een die perfect bij jouw interieur past. ​Begin direct met het online samenstellen van je droomkast​ en kies uit ons uitgebreide assortiment kleuren, maten en afwerkingen.

Wil je graag wat extra begeleiding of advies? ​Boek dan een gratis sessie​ met een van onze interieurstylisten in Amsterdam of Antwerpen.

Ontwerp je eigen wandkast