Til je interieur naar een hoger niveau Boek een gratis interieuradvies sessie

Stoffering

Zitmeubels met stoffering hebben een beetje extra aandacht van jou nodig. Door ze goed te onderhouden, kun je er gelukkig voor zorgen dat ze jarenlang mooi blijven. Een van de belangrijkste onderhoudstips is om je meubels één per week te stofzuigen met het (meubel)opzetstuk van je stofzuiger. Zo kun je vuil en stof verwijderen, waardoor je meubel langer mooi blijft. Met stofzuigen voorkom je ook pilvorming.

Onze stoffen zijn gemaakt van natuurlijke vezels zoals wol, of synthetische vezels zoals polyester. De keuze is afhankelijk van jouw wensen.
 

Wollen stoffen

Wol is een natuurlijk materiaal dat van zichzelf vuilafstotend is. We adviseren je om dit niet te impregneren. Dit kan namelijk de natuurlijke werking van wol beïnvloeden. “Wat gebeurt er dan als ik knoei?”, vraag je je misschien af. Het voordeel van wol is dat de buitenste lagen van de wolvezels enigszins waterafstotend zijn. Hierdoor wordt vocht minder snel opgenomen en kun je (vocht)vlekken eenvoudig verwijderen. We raden je aan om de website van onze partner LCK te raadplegen voor een gedetailleerd onderhoudsadvies en hulp bij vlekken.

Hieronder vind je alle wollen stoffen uit onze collectie. Klik hieronder voor het onderhoudsadvies voor één specifieke stof.

Synthetische stoffen

Onze standaard-stoffen zijn over het algemeen gemaakt van polyester. We raden je aan om deze stof wel te impregneren. We raden je aan om de website van onze partner LCK te raadplegen voor een gedetailleerd onderhoudsadvies of hulp bij vlekken.

Hieronder vind je alle synthetische stoffen uit onze collectie. Klik hieronder voor het onderhoudsadvies voor één specifieke stof.

Leer

De makkelijkste manier om je leren meubels schoon te houden is door ze regelmatig te stofzuigen met een (meubel)opzetstuk om vuil en stof te verwijderen. Gebruik een opzetstuk met een zachte borstel om krassen te voorkomen. Voor een gedetailleerd onderhoudsadvies en het verwijderen van vlekken verwijzen wij je door naar de website van onze partner LCK.

Om de natuurlijke eigenschappen van het leer te behouden, raden we je aan om je zitmeubel niet in direct zonlicht of nabij warmtebronnen (zoals radiatoren) te plaatsen.

Hieronder vind je alle leren stoffen uit onze collectie. Klik hieronder voor het onderhoudsadvies voor één specifieke stof.