Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis
Ga terug naar overzicht

Zelf de Column kast monteren

Afhankelijk van de kast die je hebt besteld, zitten er een aantal staande planken en een aantal horizontale planken in de doos. Daarnaast heb je eiken spietjes ontvangen op de planken mee vast te zetten.Download hier de Column kast handleiding als PDF


1. Controleer of elk onderdeel van de Column cabinet dat je besteld hebt in je pakket zit.


2. Zet de staande planken rechtop zoals op bovenstaande tekening. Zorg ervoor dat de uitsparingen voor de planken naar het plafond wijzen (Plaats iets zachts onder de planken).


3. Schuif de eerste horizontale plank in de daarvoor bestemde uitsparingen, doe dit langzaam en voorzichtig om onnodige krassen te voorkomen.


4. Plaats de andere planken zoals in stap 3.


5. Zorg er voor dat alle planken recht in de frames zitten. Nu kun je beginnen met het plaatsen van de eiken spietjes in de daarvoor bestemde gaten.


6. Schuif de eiken spietjes in de gaten, kijk goed naar de illustratie hierboven. Je hebt geen hamer nodig voor het plaatsen van de spietjes. Duw met je duim het spietje door.


7. Wanneer alle eiken spietjes in de gaten zitten, kun je de kast voorzichtig rechtop zetten en op de gewenste plek plaatsen.


8. Zorg er voor dat de kast stabiel staat door de stelpootjes aan te draaien. De stelpootjes zitten aan de onderkant van de verticale planken.


9. Monteer de kast aan de wand doormiddel van de sleutelgaten aan de achterkant van de kast. Voor deze stap heb je schroeven en pluggen nodig die de muur in kunnen.


10. Je nieuwe Column Cabinet is klaar voor gebruik. Veel plezier!