Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Zelf de Checker eetkamerstoel monteren

In onze nieuwe stapelbare Checker eetkamerstoel komen design, comfort en bruikbaarheid samen. Deze massief houten stoel - met herkenbare afgeronde rugleuning - combineert intelligent ontwerp en verfijning.

Download hier de Checker eetkamerstoel handleiding als PDF


1. Controleer of alle onderdelen van de Checker eetkamerstoel in je pakket zitten. Gebruik een inbussleutel om de stoel in elkaar te zetten (deze is niet meegeleverd).


2. Open de doos, open het fixings doosje om alle schroefjes alvast klaar te leggen.


3. Pak de twee poten (A+B) en schuif ze in elkaar zoals op de illustratie hierboven. Zorg ervoor dat de twee gaatjes aan de bovenkant van de achterpoten naar elkaar toe wijzen.


4. Duw nu de 4 deufeltjes (H), in de kleine gaatjes aan de bovenkant van het frame zoals hierboven op de illustratie aangegeven.


5. Duw de kleine rubberen dopjes (I) in de kleine gaatjes aan de onderkant van het frame.


6. Pak nu de zitting (D), let op de uitsparing aan de onderkant van de zitting, deze past namelijk precies op het frame. Draai de schroeven (E) aan de onderkant van het frame vast. Gebruik hiervoor een imbussleutel.


7. Pak de rugleuning (C) en draai de schroeven (F). Gebruik een imbussleutel, zodra je weerstand voelt zitten de schroeven vast genoeg.


8. Schuif nu voorzichtig de rugleuning op het frame. zorg ervoor dat de schroeven in de gaten aan de bovenkant van het frame worden geplaatst.


9. Zet de rugleuning vast door de kleine koploze schroeven (G) in de kleine gaatjes in het frame te schroeven met een imbussleutel. Vast is vast!


10. Je nieuwe Checker eetkamerstoel is klaar voor gebruik. Veel plezier!


11. Mocht je de kartonnen doos niet meer nodig hebben, zorg er dan voor dat deze gerycycled word. Of maak er iets leuks van voor je kat!