Ga terug naar overzicht

Interieurtrends 2019 | Studio HENK op internationale beurs IMM Keulen

Terwijl januari langzaam op gang komt, richten we ons op de interieurtrends van het nieuwe jaar. Beginnend met IMM Keulen – de internationale interieur- en meubelbeurs – duiken we in de internationale trends van 2019. Zien we je daar?

IMM Keulen | IMM Keulen is een internationale interieur- en meubelbeurs in Keulen waar internationale merken hun interieurconcepten, meubels, materialen en kleuren van het nieuwe jaar presenteren. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw interieur.

Op de beurs | Kom ons op de beurs bezoeken! Van 14 tot 20 januari laten we een selectie van onze meubelontwerpen zien. We focussen ons niet zozeer op nieuwe designs, omdat we geloven in meubels die modern, maar tijdloos zijn. Maar we zullen aan de hand van de kleuren van 2019 laten zien hoe je meubelstukken kunt customizen, zodat ze perfect in je interieur passen. Voor de beurs werken we met warme, natuurlijke kleuren – van beige tot donkergroen. De perfecte kleuren om warmte aan je interieur toe te voegen, zelfs in januari. Navigeer je door de leefruimte die we voor de beurs hebben gecreëerd en vind inspiratie voor je woon- en eetkamer.

Tickets | Benieuwd naar onze collectie? We zien je graag op de beurs! Je kunt hier tickets bestellen.