Ga terug naar overzicht

HENK at home met Diipa Büller-Khosla

Diipa woont in een prachtig, historisch grachtenpand in het hartje van amsterdam, samen met haar man Oleg en dochter Dua. Haar huis is de perfecte combinatie van minimalistisch en sfeervol, met zowel eigentijdse designstukken als diverse subtiele indiase elementen. We spraken met Diipa over haar liefde voor interieur, waar ze haar inspiratie vandaan haalt, en haar favoriete plekken in het huis.

Diipa, je hebt een prachtige eigen stijl: hoe zou je je interieurstijl beschrijven, en wat inspireert jou?


Mijn interieurstijl kan worden beschreven als minimalistisch, sfeervol en rustgevend. Ik hou ervan om eigentijds design te combineren met subtiele indiase elementen om een unieke en harmonieuze sfeer te creeren. Wat mij het meest inspireert, is het idee om een ruimte te creeren die mijn persoonlijkheid weerspiegelt en comfort biedt aan mijn gezin.

Als je veel reist, is het extra fijn om thuis te komen. Wat is je favoriete plek in huis en waarom?

Mijn favoriete plekken in huis zijn de keuken en eetruimte. Het is het hart van ons huis waar we vaak samenkomen aan de eettafel voor snacks, roddels en om van elkaars gezelschap te genieten. Of het nu gaat om een ochtendkoffie of het genieten van late-night desserts, het is een ruimte die ons dichter bij elkaar brengt. Het is het hart van ons huis!

Wat is voor jou belangrijk bij het aanschaffen van een nieuw meubelstuk?

Als ik nieuw meubilair koop, zijn twee dingen cruciaal voor mij. Ten eerste zoek ik naar duurzaamheid omdat ik wil dat mijn meubels lang meegaan. Ten tweede, met mijn dochter dua thuis, zoek ik ook naar stukken die kindvriendelijk zijn en de slijtage van het dagelijkse leven kunnen weerstaan.

Hoe bevalt de slot eettafel, en wat spreekt jou aan in dit ontwerp?

De slot eettafel trok meteen mijn aandacht omdat deze perfect aansluit bij mijn design esthetiek. Ik hou van hoe strak en elegant de tafel is, wat perfect past bij mijn esthetiek van minimalisme en eigentijds design. Wat intrigerend is, is het rauwe maar luxe gevoel, waardoor het een opvallend stuk is dat karakter toevoegt aan mijn huis.

Geinspireerd door diipa en haar prachtige huis en henk eethoek? Creeer de perfecte eethoek voor jou en je gezin met onze collectie eettafels en eetkamerstoelen. Hier afgebeeld zie je de slot quadpod eettafel in gerookt eiken.