Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Binnenkijken bij communicatiemanager Judith

In onze nieuwe reeks 'Binnenkijken bij' gaan we langs bij mensen die ons inspireren om je een kijkje te geven in hun dagelijkse leven thuis. Vandaag kijken we binnen bij onze communicatiemanager Judith.

"Ik vind het heerlijk om vroeg op te staan. Het liefst sta ik elke dag om zes uur op. Ik kruip m'n bed uit, trek een warme trui aan en verplaats mezelf naar mijn daybed. Hier begin ik rustig mijn dag met mediteren, schrijven en een kop koffie. Ik vind het lekker om 's ochtends mijn gedachten van me af te schrijven, zodat ik de dag gefocust kan beginnen. Ik heb mijn daybed vlakbij m'n raam gezet, zodat ik volop van het ochtendlicht kan genieten."

"Mijn ruimte is heel licht, en het voelt heel open. Ik denk dat dit komt door het hoge plafond, de grote ramen, de balkondeuren en het open uitzicht. Aangezien de ruimte van zichzelf al zo mooi is, wilde ik mijn interieur eenvoudig en clean houden. Ik heb een paar mooie meubelstukken gekocht en dat is het."

"Mijn eettafel is denk ik de plek waar ik de meeste tijd doorbreng. Ik zat daar, zeker nu, uren achter m'n laptop om artikelen te schrijven. Ik ben heel blij met de kleur van het tafelblad - een lichte beige. Het werkt heel kalmerend, zo'n lichte kleur. Perfect als je veel thuis werkt!"

In deze binnenkijker zijn de volgende meubels te zien: de Modulo Chaise Longue in Facet Beige, de New Co Coffee Table met HPL tafelblad in Bianco Kos en een wit stalen frame en de Butterfly Tripod (110 x 3 cm) met een HPL tafelblad in Beige Luxor en een zwart stalen frame.