Ga terug naar overzicht

Vt wonen&designbeurs 2018

De beurs - De vt wonen&designbeurs is dé woonbeurs van het jaar, en de ultieme start van het woonseizoen. Van 2 t/m 7 oktober, in de RAI Amsterdam. Alle bekende én upcoming designlabels zijn vertegenwoordigd, en de beurs biedt volop design- en wooninspiratie. Consumenten, professionals en scholieren; het publiek is divers.

Rood, roder.. - Met de koude maanden voor de boeg beseffen we ons dat kleur veel verschil maakt. Rood zorgt voor warmte, energie; het spreekt. Dus waarom zouden we er niet vol voor gaan? Onze stand is groot, en gekleurd in alle denkbare tinten rood. Warm karmijnrood, hibiscus, blush; ons herfst kleurenpalet is.. rood.

Preview - Onze uitgebreide collectie eettafels, -bankjes, eetkamerstoelen, loungestoelen, wandkasten staat klaar om te bekijken, en te proberen. En een mooie highlight is voor ons het prototype van onze nieuwste loungestoel: de Ode Lounge Chair! Kom deze week dus vooral bij ons langs op de vt wonen&designbeurs om deze (en de rest van onze collectie) te bewonderen. Zien we je daar?

We doen het samen!
Onze showroom in Amsterdam blijft open en we doen ons best om elke dag meubels te blijven leveren, terwijl we jullie gezondheid en veiligheid waarborgen.

Meer informatie

X