Ga terug naar overzicht

Onze winkels tijdens COVID-19

Nu de verspreiding van het Coronavirus in zowel Nederland als België weer toeneemt, nemen ook wij de nodige maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. In deze blog lees je er alles over. Volg ons op social media voor updates of houd onze blog in de gaten.

Winkels
Onze winkels zullen voorlopig geopend blijven. We hebben maatregelen getroffen om de gezondheid van zowel onze collega’s als die van jullie te waarborgen. Zo maken we de showroom regelmatig schoon, houden we afstand en schudden we geen handen. We hebben onze showroommedewerkers gevraagd om alleen naar de showroom te komen als ze zich helemaal fit voelen. We vragen jullie om hetzelfde te doen. In de tussentijd houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauw in de gaten en volgen we de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD op. 

Bestellingen & leveringen
Onze webshop blijft 24/7 geopend en eventuele vragen kunnen we snel beantwoorden via mail, telefoon of WhatsApp. Onze bezorgservice JP Haarlem zal de komende tijd blijven leveren. We willen je verzoeken om minimaal 1,5 meter afstand te houden van onze chauffeurs. Om fysiek contact zoveel mogelijk te voorkomen, zullen onze chauffeurs een handtekening zetten voor levering en kunnen ze geen contacte betalingen aannemen. We hopen op jullie begrip en zullen jullie op de hoogte houden als er nieuws is.

Klantenservice
Onze klantenservice blijft gedurende deze periode gewoon bereikbaar. Heb je een vraag, mail dan naar info@studio-henk.nl of bel naar 020-2333820.

Inspireren
Ben je gedurende deze periode thuis aan het werk en heb je behoefte aan inspiratie (of afleiding)? Volg ons op Instagram voor inspirerende en informatieve content. 

Het is een onwerkelijke situatie waar we ons met z’n allen in bevinden, maar we blijven hoopvol. 

Take care!

Liefs, team HENK