Studio HENK voor Baker & McKenzie

Baker & McKenzie door Being Spaces – Een plek om te lunchen, werken en ontspannen – dat was wat het bedrijfsrestaurant van Baker & McKenzie moest worden. Being Spaces, de design studio/project manager die de inrichting deed, vertaalde dit idee moeiteloos naar ‘the Baker Cafe’. Een open ruimte met verschillende zithoeken kenmerkt het café – van een hoek met kleine tafels waar je in alle rust een kop koffie kunt drinken met een collega tot een hoek met lounge stoelen waar je even kunt ontspannen, tussen het werken door.

Lees volledig artikel

Studio HENK voor Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam door Hollandse Nieuwe – Aan interieur- en architectuurbureau Hollandse Nieuwe de eer voor het nieuwe pand van de Gemeente Amsterdam in Noord een inrichting te ontwerpen. Hollandse Nieuwe heeft gezorgd voor een transformatie naar een aantrekkelijke, duurzame, groene ontmoetingsplek en werkomgeving.

Lees volledig artikel

Studio HENK voor Robeco

Robeco hoofdkantoor & Studio HENK - Het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor van Robeco in Rotterdam is gemaakt door Fokkema & Partners. Daarbij is veel aandacht besteed aan ontmoetingsplekken voor de werknemers. En je raadt het al… een aantal Studio HENK designtafels maakt deel uit van dit project!

Lees volledig artikel

Studio HENK voor Shimano

Shimano hoofdkantoor door Fokkema & Partners - De Japanse multinational Shimano is marktleider in ontwikkeling van fietsonderdelen. Op de High Tech Campus in Eindhoven hebben zij hun hoofdkantoor, waarvoor Fokkema & Partners een interieurontwerp hebben gemaakt passend bij de missie van het bedrijf: ’to promote health and happiness through the enjoyment of nature and the world around us’. Het ontwerp doet geavanceerd technologisch aan, met veel mogelijkheden de producten van Shimano te ervaren. 

Lees volledig artikel

Studio HENK voor Newomij

Newomij, Naarden door Fokkema & Partners - Het nieuwe interieurontwerp voor Newomij van het bestaande kantoor in Naarden uit de jaren ’70 is van de hand van Fokkema & Partners. Het gebouw heeft nu een verrassende lichtheid en ruimtelijkheid, en een moderne buitenkant. Het project is een nieuw hoofdstuk voor Newomij (een vastgoed maatschappij).

Lees volledig artikel