Studio HENK specials voor Robeco Hoofdkantoor

Robeco hoofdkantoor & Studio HENK - Het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor van Robeco in Rotterdam is gemaakt door Fokkema & Partners. Daarbij is veel aandacht besteed aan ontmoetingsplekken voor de werknemers. En je raadt het al… een aantal Studio H&K designtafels maakt deel uit van dit project!

Lees volledig artikel

Studio HENK voor Shimano

Shimano hoofdkantoor door Fokkema & Partners - De Japanse multinational Shimano is marktleider in ontwikkeling van fietsonderdelen. Op de High Tech Campus in Eindhoven hebben zij hun hoofdkantoor, waarvoor Fokkema & Partners een interieurontwerp hebben gemaakt passend bij de missie van het bedrijf: ’to promote health and happiness through the enjoyment of nature and the world around us’. Het ontwerp doet geavanceerd technologisch aan, met veel mogelijkheden de producten van Shimano te ervaren. 

Lees volledig artikel

Studio HENK voor Newomij

Newomij, Naarden door Fokkema & Partners - Het nieuwe interieurontwerp voor Newomij van het bestaande kantoor in Naarden uit de jaren ’70 is van de hand van Fokkema & Partners. Het gebouw heeft nu een verrassende lichtheid en ruimtelijkheid, en een moderne buitenkant. Het project is een nieuw hoofdstuk voor Newomij (een vastgoed maatschappij).

Lees volledig artikel