Job opening: Meubelbezorger

Over de vacature - Voor de bezorging én montage van onze meubels bij onze retailers en klanten zijn wij op zoek naar een representatieve meubelbezorger met twee rechterhanden, die samen met een collega (vrachtwagenchauffeur) de meubels zal gaan afleveren.

Over ons - Studio HENK is in de afgelopen vijf jaar razendsnel uitgegroeid van een start-up idee van twee Brabantse broers naar een nationaal designmeubelmerk. Het ontwerpen doen we nog steeds zelf, de productie vindt inmiddels grotendeels in het buitenland plaats. We hebben onze eigen showroom in Amsterdam, een goed lopende webshop en daarnaast worden onze producten bij een groot aantal retailers in Nederland en Europa verkocht. Een aantal malen per jaar staan we op meubel-/designbeurzen in Nederland en in het buitenland. Een groot avontuur, dat gelukkig maar niet ophoudt! We vormen inmiddels een gezellig team.

Wat bieden wij jou? - Werken bij een start-up, als onderdeel van een jong (groeiend) team met enthousiaste collega’s. 20-40 uur per week, werkdagen in overleg, salaris in overleg. Doorgroeimogelijkheden. Verder bieden we je een fijne werkplek in Cruquius binnen het gebouw van Paswerk, waar je in ieder geval samen met onze logistiek manager zult werken.

Over jou (m/v) – Je bent een zelfstandig werkend meubelbezorger. Je begrijpt dat onze meubels met liefde gemaakt zijn, en dus zorgvuldig vervoerd en afgeleverd moeten worden. Verder heb je een flexibele, positieve instelling en gevoel voor humor. Bovenal ben jij (niet onbelangrijk) de leukste collega!

En nu? - Stuur snel je cv en motivatie naar Okke, work@studio-henk.nl!

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. -

Soort dienstverband: Deeltijd/Voltijd

 

Terug naar overzicht