nl | en

Drie jaar geleden begon de zoektocht naar een mooie design tafel. We kwamen tot de conclusie dat design tafels onbetaalbaar zijn. Met alle kennis en kunde in huis werd een veelbelovend zaadje geplant: het zelf ontwerpen en bouwen van een tafel. De eerste tafel bleek een succes.

Om inspiratie op te doen en onze idee├źn uit te werken zijn we samen afgereisd naar noorwegen. Tijdens de wandelingen brachten de frisse berglucht en de mooie natuur ons zoveel inzichten en energie dat we eind 2012 besloten van onze hobby ons werk te maken.

Inmiddels timmeren we alweer drie jaar aan de weg. Met alle ervaringen uit de afgelopen jaren werken we elke dag aan het vernieuwen en verbeteren van onze producten. Na drie jaar kunnen we gelukkig zeggen dat ons werk nog steeds onze grootste hobby is.

we want to make your imagination come true...

Studio H&K

Xander albers is onze creatieveling, hij ontwerpt de mooiste dingen. Startend als klein kind knutselsend met papier en lijm, ontwerpt hij inmiddels de mooiste producten en gebouwen. Zo ontwierp hij ons topmodel de butterfly tafel gebaseerd op de vleugels van een vlinder. Helaas kunnen we niet beloven dat hij soms op de muur schrijft maar hij ontwerpt speciaal voor jou de mooiste tafels.

Okke albers is de operationele man. Hij houdt van de touwtjes in handen hebben. Altijd op het juiste moment weet hij ons te beschermen tegen verkeerde beslissingen. Wanneer hij niet bezig is met het helpen van klanten, jaagt hij op spinnen en niet betalende klanten...