Aflevervoorwaarden Transportpartner Studio H&K - JP Haarlem.

Annulering: 
U kunt de levering van uw bestelling tot twee werkdagen voor levering kosteloos uitstellen. Indien u de wijzigen éénwerkdag van tevoren of op de afleverdag zelf doorgeeft zijn wij helaas genoodzaakt annuleringskosten (€45,-) in rekening te brengen. 

Algemene Leveringsvoorwaarden / Adviezen: 

  • Zorg ervoor dat alle mogelijke obstakels, die het vervoeren van uw goederen kunnen bemoeilijken verwijderd zijn (kastjes, schilderijen, lampen etc.). Dek ook kwetsbare vloeren, muren en doorgangen af en/of attendeer onze chauffeur op de kwetsbaarheid. 
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schades door transport vanaf de eerste deur/eerste ingang. Wel helpen wij u graag om het binnen te plaatsen. 
  • Voorkom annuleringskosten; zorg ervoor dat er iemand aanwezig is tijdens de aangegeven tijdsindicatie. 
  • Indien een meubel niet naar binnen gebracht kan worden en andere transportmiddelen (takel of verhuislift) moeten worden ingezet, is dit volledig voor rekening en risico van de klant. 
  • JP Haarlem Delivery behoudt het recht om een levering af te breken indien de chauffeur aangeeft dat de afleversituatie onverantwoord is. Transportkosten en eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant.
  • De bezorging kan door verkeersomstandigheden of andere onverwachte ontwikkelingen buiten de gegeven tijdsindicatie plaats vinden. 

Mocht u niet tevreden zijn over de manier waarop wij uw meubelen hebben vervoerd, dan horen wij dat graag. Daarnaast staan wij altijd open voor op- of aanmerking. 

Met vriendelijke groet, 

JP Haarlem Delivery 
A. Hofmanweg 7 
2031 BH Haarlem 
023-5160699 
www.jphaarlem.nl