This is Studio HENK. We are Dutch Designers.

Welkom bij Studio HENK! We zijn een Amsterdams ontwerpbureau dat eind 2013 is opgericht door Okke en Xander Albers, twee broers uit het zuiden van Nederland. We ontwerpen meubels van hoge kwaliteit die bereikbaar zijn voor iedereen.

We are studio HENK. We make stunning furniture.

Vijf jaar geleden waren we op zoek naar een betaalbare mooie design tafel, iets wat met de huidige prijzen onbereikbaar leek. Met hulp van schoonvader HENK werden onze ideeën omgezet in werkelijkheid.

Het eerste ontwerp bleek een groot succes. Tijdens een wandeling in de Noorse bergen besloten we om van onze hobby ons werk te maken. Studio HENK zag het licht.

We streven naar precisie en vakmanschap en laten dat samengaan met het materiaal waar we mee werken, daarom gebruiken we alleen eiken met de fijnste nerf, de mooiste stoffen en de beste kwaliteit staal. De variaties in stoffen, stalen frames en hout zorgen ervoor dat de ontwerpen in ieder interieur tot hun recht komen, of je nu gaat voor een minimaal, klassiek of een industrieel interieur.

Our team offers you unparalleled craft & quality

Okke

[Founder] ‘Chef operator’ die de HENK koers bepaalt en altijd de juiste beslissingen maakt door zijn strategische en ondernemende vermogens in te zetten.

Xander

[Founder] Architect en designer van de prachtigste HENK ontwerpen. In zijn vrije tijd zet hij zijn creatieve talent in om huizen te bouwen.

Corine

Strategie en administratie. Mater familias, voorziet iedereen van goede raad en advies op het juiste moment.

Merel

Artdirector en stylist. Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op kunst en design gebied.

Tanja

Interieur stylist en ondersteuning sales en administratie. Zonnestraaltje in huis en richt graag hotels en huizen in.

Aïda

Office manager en sales tijger. Op de hoogte van de lekkerste lunch en beste restaurantjes in Haarlem.

Teun

User Experience Designer. Hij bouwt en tovert de HENK website om tot een fantastisch geheel.

Niccolo

Account manager. Met zijn innemende glimlach en een talent dat zich uitstrekt van sales tot accountmanagement optimaliseert hij het verkoopproces op alle punten.

Marlies

Communicatie en media design. Ontwerpt prachtig drukwerk en beeldmateriaal en zorgt dat onze social media on point is.

Seppe

Communication expert. Onmisbare bedrijfsondersteuning, gespecialiseerd in Nutella en bouwblokken. Zorgt dat iedereen de dag vrolijk begint.