This is Studio HENK. We are Dutch Designers.

Welkom bij Studio HENK! We zijn een Amsterdams ontwerpbureau dat eind 2013 is opgericht door Okke en Xander Albers, twee broers uit het zuiden van Nederland. We ontwerpen meubels van hoge kwaliteit die bereikbaar zijn voor iedereen.

We are studio HENK. We make stunning furniture.

Vijf jaar geleden waren we op zoek naar een tafel met een prachtig design voor een mooie prijs. Zo’n tafel konden we niet vinden. Met hulp van schoonvader HENK werden onze ideeën omgezet in werkelijkheid. Het eerste ontwerp bleek een groot succes. Tijdens een wandeling in de Noorse bergen besloten we van onze hobby ons werk te maken. Studio HENK zag het licht.

We streven naar precisie en vakmanschap en laten dat samengaan met het materiaal waar we mee werken. Daarom gebruiken we alleen eiken met de fijnste nerf, de mooiste stoffen en de beste kwaliteit staal. De grote variatie aan afwerkingen, kleuren, frames en stofferingen zorgen ervoor dat je talloze unieke combinaties kunt samenstellen die in ieder type interieur en projectinrichting passen.

Our team offers you unparalleled craft & quality

Okke

[Founder] ‘Chef operator’ die de HENK koers bepaalt en altijd de juiste beslissingen maakt door zijn strategische en ondernemende vermogens in te zetten.

Xander

[Founder] Architect en designer van de prachtigste HENK ontwerpen. In zijn vrije tijd zet hij zijn creatieve talent in om huizen te bouwen.

Corine

Strategie en communicatie. Mater familias, voorziet iedereen van mooi verpakt advies op het juiste moment.

Janneke

Deze vrolijke noot stelt met een lach iedereen op zijn gemak. Met haar kennis en informatie helpt ze de klant aan het beste en het mooiste ontwerp voor het interieur.

Tanja

Showroom, beurzen en interieurs; ze geeft alles een prachtige twist. Voor het zonnestraaltje in huis is styling het leukste dat er is, naast genieten van het leven.

Aïda

Office manager en sales tijger met de touwtjes bij HENK én thuis strak in handen. Op de hoogte van de lekkerste lunch en beste restaurantjes in Haarlem.

Teun

User Experience Designer. Hij bouwt en tovert de HENK website om tot een fantastisch geheel.

Niccolo

Heeft de makkelijkste baan van iedereen en eeuwen retail ervaring. Reist stad en land af namens HENK en is chief operations showroom.

Marlies

Communicatie en media design. Ontwerpt prachtig drukwerk en beeldmateriaal en zorgt dat onze social media on point is.

Kim

Vrolijk baant ze zich een weg door de mails, telefoontjes en administratie. Verkopen is haar tweede natuur, en ze is de sportiefste van het stel.

Seppe

Communicatie expert. Onmisbare bedrijfsondersteuning, gespecialiseerd in appelsap en bouwblokken. Zorgt dat iedereen de dag vrolijk begint.

Vivienne

Droomt in vormgeving en concepten. Duikt in de wereld van klanten om boven water te komen met de mooiste ideeën in handen.