Til je interieur naar een hoger niveau Boek een gratis interieuradvies sessie

Wij zijn Studio HENK, een Nederlandse meubelontwerpstudio.

Wij zijn Studio HENK, een Nederlandse meubelontwerpstudio met winkels in zowel Amsterdam als Antwerpen. Geïnspireerd door dagelijkse momenten maken we meubels voor elke dag.

Over Studio HENK
Studio HENK is in 2013 opgericht door Okke en Xander Albers, twee broers uit het zuiden van Nederland. Hun zoektocht naar designmeubels leidde uiteindelijk tot begin van Studio HENK. “Ruim vijf jaar geleden waren mijn vrouw (brand manager Corine) en ik op zoek naar designmeubels voor bij ons thuis. We zochten meubels die mooi waren, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik. Het viel ons al snel op dat zulke meubels moeilijk te vinden waren. Mijn broer (ontwerper Xander Albers) en ik besloten toen zelf een tafel te ontwerpen”, aldus Okke. Inmiddels is Studio HENK uitgegroeid tot een succesvol meubelmerk met meer dan dertig werknemers, een flagship store in Amsterdam en Antwerpen, een webshop en verschillende retailers in binnen- en buitenland.

Filosofie
Bij Studio HENK geloven we dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van producten die je elke dag weer kunt gebruiken. Daarom zijn onze meubels niet alleen mooi, maar ook functioneel. Alle meubels kunnen zelf samengesteld worden, zodat ze precies zijn wat je nodig hebt voor jouw dagelijks leven - zowel thuis als op kantoor. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk. Onze collectie bestaat uit alle typen meubels die je nodig hebt voor jouw interieur.

Missie
Onze missie is om tijdloze meubels te ontwerpen die je leven lang meegaan. Om de levensduur van onze meubels te vergroten, werken we alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. De subtiele details laten het vakmanschap en de aandacht voor details zien waarmee de meubels zijn gemaakt. De gehele collectie wordt in Europa geproduceerd.

Het Studio HENK team

Okke

[Founder] Director

Xander

[Founder] Creative director

Corine

Brand director

Niccolo

Sales director

Kate

Head of marketing

Annemarie

HR Manager

Shannon

Back office manager

Aïda

Manager Flagship Stores

Kim

Back office

Sarah

Copy

Mehtap

Copy and PR

Karlijn

Back office

Cindy

Production and photographer

Krista

Social Media and interior adviser

Ylja

Social Media specialist

Simone

Product Designer

Esther

Product Designer/Developer

Fanny

Graphic Designer

Chérise

Graphic Designer

Nils

Front-end Developer

Aimee

Interior Adviser

Willem

Interior Adviser

Maité

Interior Adviser

Janneke

Interior Adviser

Sophie

Interior Adviser

Wout

Interior Adviser

Frederic

Interior Adviser

Philip

Warehouse Manager

Desmond

Logistics

Max

Logistics

Remco

Logistics

Mart

Logistics