Bezoek ons tijdens Glue Amsterdam en doe mee met onze gratis masterclass. Schrijf je hier in.

The Summer Spotlight

Transformeer jouw interieur met deze zomerse favorieten

campaign image
campaign image

Cave Collectie

Of je nu op zoek bent naar een ruime eenzitter, of een royale bank voor de hele familie - onze Cave Collectie biedt voor ieder wat wils. Dankzij het modulaire systeem kies je uit diverse hoek- en lounge-elementen je eigen unieke bankopstelling. Pas dit meubelstuk aan met verschillende stoffen en kleuren om zo een gepersonaliseerde blikvanger voor jouw interieur te creëren.

campaign image
campaign image

Slot setting

Door strakke lijnen in je interieur te doorbreken met vloeiende vormen kun je gemakkelijk dat ontspannen en relaxte gevoel creëren dat we associëren met vakantie. Één van onze favoriete manieren om dit te bereiken is deze prachtige Slot setting, die perfect samengaat met de plat-ovale Slot eettafelbank! Voeg om je diner-setting nog comfortabeler te maken een zitkussen toe aan de bank, perfect voor lange avonden aan tafel.

campaign image
campaign image

Veelzijdig dineren

Blijf deze zomer variëren met een eettafel die je naar wens kunt aanpassen - en laat dat nu precies zijn waar het Blob tafelblad voor ontworpen is. Het organische ontwerp en de vloeiende vorm bieden tal van zitmogelijkheden. Combineer dit tafelblad met een paar kleurrijke poefs om al je vrienden een plekje aan tafel te kunnen geven wanneer ze langskomen.

campaign image
campaign image

Comfortabel tafelen

Laat ontbijten, lange diners, diepgaande gesprekken – eetkamerstoelen faciliteren het allemaal. Zorg ervoor dat iedereen aan de tafel maximaal kan genieten van deze kostbare momenten met onze comfortabele eetkamerstoelen. Pas je eetkamerstoel aan met of zonder armleuningen, en in jouw favorieten kleur en stof.

campaign image
campaign image