Ga terug naar overzicht

Job opening: Interieuradviseur

Over de vacature - Voor onze showroom in Amsterdam zijn we op zoek naar een interieuradviseur voor twee dagen in de week. Als interieuradviseur geef je interieuradvies aan de klanten in onze showroom in Amsterdam. Je denkt samen een mooi interieurplan uit, je denkt mee over de indeling en helpt met het selecteren van meubels uit onze collectie. Daarnaast geef je advies over materiaal en kleur. Je bent in staat om advies te geven over de inrichting van de woon- en eetkamer.


Werkzaamheden -
  • Klanten gastvrij ontvangen in onze showroom in Amsterdam
  • Klanten adviseren op basis van een plattegrond en samen een indeling maken
  • Klanten adviseren aan de hand van (kleur)stalen van het plafond, de muren en meubels in het huidige interieur
  • Voorstellen uitwerken in passende offertes
  • Offertes en orders administratief verwerken
  • Klantrelaties onderhouden
  • Bijdragen aan een optimale offline customer experience

Over jou (m/v) - Je hebt minimaal HBO-denkniveau en sterke communicatieve vaardigheden. Je hebt een commerciële instelling en niet onbelangrijk; je hebt affiniteit met meubels en design. Je bent bereid om een doordeweekse dag en een weekenddag te werken (werkdagen van 10.30 – 16.30 uur). Je bent goed in de Nederlandse taal in woord en geschrift en je spreekt een aardig woordje Engels. Daarnaast ben je representatief, een zelfstandige werker en de gezelligste collega!

Wat bieden wij jou? - Werken bij een jong, snelgroeiend bedrijf in een gezellig team met enthousiaste collega’s. 16 uur per week, salaris in overleg (niet mogelijk op freelancebasis). Verder bieden we je een fijne werkplek in Amsterdam en een veelzijdige, uitdagende functie. Over ons - Studio HENK is in de afgelopen vijf jaar razendsnel uitgegroeid van een start-up naar een nationaal designmeubelmerk. Het ontwerpen doen we nog steeds zelf, de productie vindt inmiddels grotendeels in het buitenland plaats. We hebben onze eigen showroom in Amsterdam, een goed lopende webshop en daarnaast worden onze meubels bij een groot aantal retailers in Nederland en Europa verkocht. Een aantal malen per jaar staan we op meubel-/designbeurzen in Nederland en in het buitenland. Een groot avontuur, dat gelukkig maar niet ophoudt! We vormen inmiddels een gezellig team.

En nu? Enthousiast? Stuur snel je cv en motivatie naar work@studio-henk.nl!

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. -