Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Studio HENK op IMM Keulen 2020

Terwijl januari langzaam op gang komt, maken we ons klaar voor IMM Keulen – de internationale interieur- en meubelbeurs. We kunnen niet wachten om jullie onze nieuwe meubels te laten zien!

IMM Keulen is een internationale interieur- en meubelbeurs waar designmerken nieuwe interieurconcepten, meubels en materialen voor het komende jaar laten zien. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je interieur.

We zullen op de beurs een aantal nieuwe meubels laten zien, evenals nieuwe materialen. Wat je kunt verwachten? Prachtige aanvullingen op de huidige meubelcollectie en unieke nieuwe stukken waar we heel enthousiast over zijn.

Op onze beursstand vind je meubels in verschillende tinten beige. De natuurlijke tinten reflecteren onze missie om tijdloze meubels te maken waar je jarenlang blij mee bent. We geloven bij Studio HENK heel erg in het belang van het hebben van een ‘goede basis’ – een aantal kwalitatieve meubelstukken die je met zorg hebt uitgekozen en waar je jarenlang blij mee zal zijn.

Benieuwd naar onze collectie? Je vindt ons van maandag 13 t/m zondag 19 januari op IMM. Zien we je daar?

IMM Keulen
Hal 2.2
Stand D022

13 – 19 Januari
Ma.-Vrij. 9.00 tot 18.00
Zat. 10.00 tot 18.00
Zon. 10.00 tot 17.00

Koelnmesse
Messeplatz 1
50679 Keulen