Dutch Design Dock

Dutch Design Dock - Een aantal bekende merken was vertegenwoordigd op het exclusieve event voor de woonbranche: Dutch Design Dock in de Beursfabriek/Woonindustrie Nieuwegein. Op zondag toegankelijk voor consumenten, en op maandag en dinsdag vakdagen. Een plek waar nieuwe collecties gepresenteerd worden.

Groots - Voor het eerst stonden we dit jaar met een deel van onze collectie in de Beursfabriek. Onze collectie kreeg veel ruimte in de open opzet. Warm rood, karmijnrood, brandweerrood, dieprood, en een behoorlijke selectie van onze collectie. Ook de andere merken waren groots aanwezig. Voor ons een mooi moment om te laten zien wie we zijn en waar wij staan, en te zien wat in de Nederlandse woonbranche leeft.

Komend seizoen - Voor Studio HENK is dit een bijzonder jaar; vijf jaar geleden zijn we opgericht. En we zijn sindsdien ontzettend snel gegroeid. De groei zet onverminderd door, dus kijken we reikhalzend uit naar wat ons nog te wachten staat. Uitbreiding van de collectie, verlegging van onze grenzen (internationaal!) en versterking van ons team. En beurzen zijn daarbij voor ons perfecte graadmeters!

 

 

Terug naar overzicht