Nu verkrijgbaar (in onze showroom): de Ode Barkruk

Studio HENK lanceert de Ode Barkruk. Een comfortabel, strak en luchtig ontwerp, met een modern karakter. Perfect voor borrel of diner, of aan een hoge (werk- of lunch-)tafel.

Modern en comfortabel - Modernistisch en tegelijkertijd een ode aan het zitcomfort. Net als de Ode Eetkamerstoel is de Barkruk een perfecte combinatie van comfort en design. Duidelijke lijnen, en een tijdloze uitstraling. Maar bovenal is deze barkruk door zijn fijne zitting een aangename aanwinst aan de hoge borrel-, lunch- of vergadertafel.

Eigenwijs ontwerp - Onze ontwerpen zijn duurzaam doordat ze strak en tijdloos zijn. Een tikkeltje eigenwijs is de Ode door de lui ogende rugleuning. Maar vergis je niet, hoewel de barkruk voor heerlijk lui natafelen ideaal is, geeft hij ook voor een rechte werkhouding een steuntje in de rug. Ook werken of vergaderen op de Ode Barkruk is daarmee een luxe.

De Ode in huis of project - De Ode Barkruk leent zich door de mooie stoffering goed voor een huiselijke sfeer. Kies uit ons uitgebreide assortiment standaard stoffen, Kvadrat stofferingen, of leer. De Ode Barkruk is ook perfect voor projectinrichting; door het tijdloze ontwerp, de multi-inzetbaarheid en stoffering is deze inpasbaar in vrijwel ieder interieur- en projectontwerp. Kom de Ode Barkruk nu bewonderen en proberen in onze showroom. Je kunt jouw Ode Barkruk binnenkort via onze webshop bestellen, maar je kunt in onze showroom alvast een order plaatsen.

 

Terug naar overzicht