Terug naar overzicht

Nieuw bij Studio HENK: HPL tafelbladen

HPL tafelbladen - Studio HENK heeft – naast het assortiment eikenhouten tafelbladen – nu HPL Fenix tafelbladen in de collectie opgenomen. HPL Fenix is voor projectinrichtingen al even groot favoriet vanwege de fantastische eigenschappen en prachtige look. Daarom heeft Studio HENK besloten deze tafelbladen in onze collectie design eettafels op te nemen. Een HPL Fenix NTM© tafelblad is prachtig in een professionele setting, en een echte aanwinst in een strak of juist warm ingericht interieur.

Wat is HPL Fenix NTM©? - HPL (High Pressure Laminate) is een zeer stevige plaat bestaande uit meerdere lagen samengeperste houtvezel. Door de nanotechnologie van Fenix NTM© ontstaat een ontzettend mat en zijdezacht oppervlak. Vingerafdrukken zijn er niet op te zien en het is bestand tegen wrijven, krassen en slijtage. Eventuele kleine krassen herstellen zichzelf door wrijvingswarmte: met een doek of wonderspons je design eettafel opwrijven is genoeg! HPL Fenix is erg makkelijk schoon te maken, en hoeft verder niet onderhouden te worden.

Welke kleuren HPL Fenix NTM© kan ik bij Studio HENK voor mijn design eettafel kiezen? - HPL Fenix NTM© is in veel kleuren verkrijgbaar. Wij hebben een selectie gemaakt van kleuren waarvan we zeker weten dat onze klanten er blij van worden. Kies voor wit, zwart of grijs, of ga voor kleurrijke keuzes. Op onze website kun je in onze configurator zien hoe jouw Studio HENK design eettafel met HPL Fenix NTM© er uit zal zien. En natuurlijk ben je meer dan welkom in onze showroom: we laten je met liefde alle opties zien! 

Je kunt jouw HPL tafel binnenkort via onze webshop bestellen, maar je kunt nu alvast in onze showroom een order plaatsen.