Studio HENK @ Meesterlijk, Westergasfabriek, Amsterdam (1-3 december 2017)

Het evenement - Meesterlijk is een door Nicole Uniquole geinitieerde bruisende plek waar zelfproducerende designers, mode-ontwerpers, foodkunstenaars en vaklieden hun passie voor design en ambacht delen met een groot publiek. De laatste ontwikkelingen op het gebied van stijl en design, en de nieuwste collecties handgemaakte authentieke kwaliteitsproducenten bieden er zelfs de mogelijkheid producten direct aan te schaffen! Het is een ode aan het vakmanschap. En er is voldoende heerlijke eet- en drinkwaar om het geheel helemaal af te maken!

Studio Henk & Meesterlijk - In navolging van onze Milanese deelname aan Masterly, zijn we nu ook op bekend terrein van de partij. Op Hollandse bodem welteverstaan, en in Amsterdam nota bene! Op een beurs die een platform wil bieden aan stijl, specialisme en design, is dat volgens ons helemaal niet verkeerd.

Co Lounge Chair - We presenteren op Meesterlijk een inmiddels succesvol model uit onze meubelcollectie; de Co Lounge Chair. De fauteuil staat graag in het middelpunt van de aandacht, en is met veel aandacht en liefde ontworpen. Daarom misstaat de Co Lounge Chair niet in de setting van hét event voor design, toegepaste kunst en food. Komt dat zien! 1-3 december in de Westergasfabriek, Amsterdam.

www.meesterlijk.nu

Terug naar overzicht