Mix Oud-Hollandse Kleuren in je Interieur

Inspirerende oud-Hollandse kleuren – Oktober is alweer halverwege en de herfst heeft goed ingezet! Bij Studio Henk houden we wel van de kleuren van het Hollandse landschap, het geeft ons nieuwe ontwerp inspiratie. Wolkenluchten, het spiegelende water van de grachten en panden met authentieke oud-Hollandse kleuren op hun deuren en kozijnen…

Studio HENK kiest kleur - Studio Henk is met de voeten verankerd in de Hollandse klei en we laten onze ontwerpen daar graag door leiden. Extra mooi vinden we de Giuseppe sofa in ossenbloedrood, zandsteen geel, grachten groen of Hindeloopen blauw.

Rijks kleuren - Voor meer bijgaande interieurinspiratie kun je kijken naar de collectie Rijks kleuren van Sikkens die het Rijksmuseum zo geslaagd van kleur hebben voorzien. Het juiste kleurenpalet maakt de inrichting van je huis af en werkt mee met het licht en de seizoenen.

Kleuradvies - Je interieurstylist of architect kan je op weg helpen, maar wij staan je natuurlijk ook graag bij met advies in onze showroom. Als je vragen hebt over de Hollandse kleurencombinaties en de inrichting van je huis met (een van) onze meubels ben je van harte welkom op zaterdag.

Studio HENK design meubels: tafels, stoelen, eettafelbanken, wandkasten, fauteuils, krukken, salontafels

Terug naar overzicht