Kleur en textuur

Alle tinten - Onze stoelen en banken zijn verkrijgbaar in alle mogelijke tinten. Dit is fijn als je onze meubels goed wilt laten mixen met je huidige interieur. De kleuren zijn verkrijgbaar in de standaard stoffencollectie, en Kvadrat, die bekend staat om hun kwaliteit en duurzaamheid in gebruik. 

Goede basis - Onze standaardstoffering is een sterke stof, die we veel toepassen vanwege zijn onverslijtbare karakter en gemakkelijke reiningingsmogelijkheden. Door zijn basis van polyester is hij goed toepasbaar voor oppervlakten die veel aan beweging blootstaan, sterk kleurvast moeten zijn en tegen een stootje moeten kunnen.

Duurzame luxe - Kvadrat is een warme duurzame stof op basis van wol. De stof heeft een luxe uitstraling en is bij ons verkrijgbaar in drie varianten met elk een eigen karakter. Tonus Meadow is effen met een zacht pluizige uitstraling. Hallingdal 65 heeft veel leven door de twee-kleuren mix die een prachtig geleidend kleurverloop geeft en Steelcut Trio 3 heeft een verfijnd geweven honingraat structuur. Door de samenwerking van Kvadrat met toonaangevende ontwerpers is er altijd de garantie dat hun stoffen een tijdloze uitstraling hebben met veel oog voor het milieu en dus een hoge mate van duurzaamheid.

Kies je sfeer - Genoeg keus dus om de juiste sfeer bij je thuis te creëren. En in combinatie met de overige materialen en afwerkingen van onze meubels, hout en staal, stel je je eigen meubel helemaal naar wens samen. In de showroom hebben we de kleurstalen voor je klaarliggen!

Terug naar overzicht