Ga terug naar overzicht

Job opening: Front-end developer

Over de vacature – Voor ons team in Amsterdam zoeken we per direct een front-end developer voor 2 à 3 dagen in de week. Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en bijhouden van de front van onze website (e-Commerce), het dealerportaal en het brand sharing platform. Je maakt gebruik van de nieuwste technieken om de huidige website te verbeteren en in de toekomst een nieuwe website te bouwen. Daarnaast houd je je bezig met de integratie van API’s en externe diensten en het ontwikkelen van front-end componenten voor intuïtieve en responsieve lay-outs.

Over jou (m/v) – Je hebt oog voor detail en werkt grondig en nauwkeurig. Daarnaast ben je in staat om hoogwaardige, herbruikbare code te schrijven en intuïtieve en gebruiksvriendelijke ontwerpen te maken. Je bent ervaren met front-end (JavaScript, jQuery, HTML, CSS, SCSS). Kennis van PHP en Pimcore is een pre, maar geen vereiste.

Wat bieden wij jou? – Werken bij een jong, snelgroeiend bedrijf in een gezellig team met enthousiaste collega’s. 16 tot 24 uur per week, werkdagen in overleg. (Niet mogelijk op freelancebasis). Een salaris o.b.v. fulltime van € 2.500 - € 3.500, een goed pensioen en een lekkere lunch. Verder bieden we je een fijne werkplek in Amsterdam en een veelzijdige, uitdagende functie.

Over ons - Studio HENK is in de afgelopen vijf jaar razendsnel uitgegroeid van een start-up naar een nationaal designmeubelmerk. Het ontwerpen doen we nog steeds zelf, de productie vindt inmiddels grotendeels in het buitenland plaats. We hebben onze eigen showroom in Amsterdam, een goed lopende webshop en daarnaast worden onze meubels bij een groot aantal retailers in Nederland en Europa verkocht. Een aantal malen per jaar staan we op meubel-/designbeurzen in Nederland en in het buitenland. Een groot avontuur, dat gelukkig maar niet ophoudt! We vormen inmiddels een gezellig team.

En nu? Enthousiast? Stuur snel je cv en motivatie naar work@studio-henk.nl.

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. -

Soort dienstverband: Deeltijd