Terug naar overzicht

Job opening: Online content manager

Over de vacature – Voor ons team in Amsterdam zoeken we per direct een online content manager voor minimaal 3 dagen in de week. Als online content manager beheer je alle online content voor Studio HENK. Denk hierbij aan het evalueren en optimaliseren van de online content strategie, het coördineren van alle online activiteiten en het bewaken van de planning. Daarnaast zal je maandelijks verslag doen van de content performance.
 

Werkzaamheden –
 
 • Schrijven en redigeren van teksten (denk aan nieuwsbrieven, blogs, websiteteksten)
 • Optimaliseren van visuele content voor verschillende online kanalen (kennis van Photoshop is een vereiste)
 • Online bewaken van de huisstijl
 • Beheer van social media-activiteiten
 • Beheer van betaalde advertentiekanalen in samenwerking met online marketing bureau (kennis advertentiebeheer Facebook, Google Ads & Google Shopping is een vereiste)
 • Analyseren en interpreteren van statistieken voor website en social media-kanalen (kennis Google Analytics is een vereiste)
 • Beheer van de website op inhoudelijk niveau middels CMS
 • Overleg met interne en externe betrokkenen omtrent de content van de website (o.a. met online marketing bureau)
 • Vormgeven van SEO- en SEA-strategie, eventueel in samenwerking met externe online marketeers
 • Adviseren over optimalisatie van de website op alle gebieden
 • Uitvoeren van e-mailcampagnes
 • Bijhouden van internetontwikkelingen en zo nodig hierop inspelen


Over jou (m/v) – Je bent creatief, communicatief vaardig, analytisch en zelfstandig. Je denkt graag mee over de inzet van verschillende digitale kanalen, je hebt een analytisch denkvermogen en je kunt uitstekend plannen. Daarnaast heb je een positieve instelling, gevoel voor humor en werk je graag samen in een creatief team. Je hebt minimaal Hbo-niveau en goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. Het is fijn als je enige affiniteit met design/meubels hebt. 

Wat bieden wij jou? – Werken bij een jong, snel groeiend bedrijf in een gezellig team met enthousiaste collega’s. 24 -32 uur per week, werkdagen en salaris in overleg. Verder bieden we je een fijne werkplek in Amsterdam, een goed pensioen, lekker lunch en een veelzijdige, uitdagende functie. 

Over ons - Studio HENK is in de afgelopen vijf jaar razendsnel uitgegroeid van een start-up naar een nationaal designmeubelmerk. Het ontwerpen doen we nog steeds zelf, de productie vindt inmiddels grotendeels in het buitenland plaats. We hebben onze eigen showroom met kantoor in Amsterdam, een goed lopende webshop en daarnaast worden onze meubels bij een groot aantal retailers in Nederland en Europa verkocht. Een aantal malen per jaar staan we op meubel-/designbeurzen in Nederland en in het buitenland. Een groot avontuur, dat gelukkig maar niet ophoudt! 

En nu? Enthousiast? Stuur snel je cv en motivatie naar work@studio-henk.nl t.a.v. Judith

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. -

Soort dienstverband: Deeltijd