Berry Dijkstra

Onze Brandstore Rotterdam is nu open!

We hebben de Rotterdamse designprofessional Berry Dijkstra uitgenodigd om een ​​installatie te maken die is geïnspireerd op en opgebouwd uit onze nieuwe collectie Block Play in The Gallery in The Home of Studio HENK.

Een boegbeeld van modulariteit en speelsheid

BERRY DIJKSTRA

Dijkstra stapelde en draaide stukken uit onze nieuwe collectie Block Play ondersteboven, ontdeed ze van hun functionaliteit en benadrukte in plaats daarvan hun vormen, kleuren en materialen. Bij elkaar gehouden met verbindingen zoals glue, balanceren de minimalistische sculpturen de grenzen van kunst en design.
In de installatie zijn werken te zien van ontwerpers Iwan Pol, Nienke Sikkema, Studio CTT, Studio Verbaan en Victor Ledure met een modulair of stapelbaar element en een speelse esthetiek. Dijkstra componeerde de bijbehorende soundtrack, met geluidsfragmenten gerelateerd aan de installatie en huiskamergeluiden.
Bekijk de multi-toren installatie tijdens GLUE Amsterdam, 15-17 september, in The Gallery in The Home of Studio HENK (Rozengracht 204).

Block Play

Deze collectie vormt de bouwstenen van modern wonen en omvat modulaire stukken die voor elke fase van het leven kunnen worden aangepast. Modulair in ontwerp, veelzijdig in functie en speels in esthetiek. Make it your own.