Job opening: Assistant production & photography

Dutch speaking – For our small team in Amsterdam we’re looking for a (native) Dutch speaking Assistant production & photographer. Is that you? Please read our Dutch job description below!

Over de vacature – Voor ons team in Amsterdam zoeken we per direct een assistent productie/fotografie voor 2 dagen in de week. Als assistent productie/fotografie ondersteun je onze productiemedewerkster en fotografe. Je helpt onder andere bij de voorbereiding, planning en uitvoering van fotoshoots. Denk hierbij aan locaties zoeken, meubels bestellen, assisteren bij fotoshoots. We zoeken iemand die goed is met licht en nabewerking. Ervaring met Photoshop is een vereiste. Daarnaast zoeken we iemand die de productiemedewerkster kan ondersteunen met het uitvoeren van productionele taken voor de beurzen.

Over jou (m/v) – Je bent creatief, maar houdt tegelijkertijd van regelen en plannen. Je bent proactief, zelfstandig en een echte aanpakker. Daarnaast heb je een positieve instelling, gevoel voor humor en werk je graag samen in een creatief team. Je hebt minimaal HBO-niveau en goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast ben je ervaren met Photoshop en zie je het als een uitdaging om de nabewerking van alle product- en campagnefotografie op je te nemen. Het is fijn als je enige affiniteit met design/meubels hebt.

Wat bieden wij jou? – Werken bij een jong, snel groeiend bedrijf in een gezellig team met enthousiaste collega’s. 16-24 uur per week, werkdagen en salaris in overleg. Verder bieden we je een fijne werkplek in Amsterdam en een veelzijdige, uitdagende functie.
Over ons - Studio HENK is in de afgelopen vijf jaar razendsnel uitgegroeid van een start-up naar een nationaal designmeubelmerk. Het ontwerpen doen we nog steeds zelf, de productie vindt inmiddels grotendeels in het buitenland plaats. We hebben onze eigen showroom in Amsterdam, een goed lopende webshop en daarnaast worden onze meubels bij een groot aantal retailers in Nederland en Europa verkocht. Een aantal malen per jaar staan we op meubel-/designbeurzen in Nederland en in het buitenland. Een groot avontuur, dat gelukkig maar niet ophoudt! We vormen inmiddels een gezellig team.

En nu? Enthousiast? Stuur snel je cv en motivatie naar Okke, work@studio-henk.nl.

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. -

Soort dienstverband: Deeltijd
 

 

Terug naar overzicht